Voorbereiding op je tweede gesprek.

Deze training is speciaal bedoeld voor mensen die het eerste gesprek goed doorgekomen zijn. Het tweede gesprek is vaak anders van aard dan het eerste gesprek. SWOT analyseIn het eerste gesprek gaat het vaak om de algemene indruk, een eerste blik op je kwaliteiten en een inschatting of je binnen de organisatie past.

Bij het tweede gesprek gaat men wat dieper in op je kwaliteiten. Ook zitten hier vaak andere mensen aan tafel, meestal de managers van de mensen die het eerste gesprek hebben gevoerd.

In deze korte training van een uur gaan we samen bekijken wat de beste strategie voor het tweede gesprek is. Waar moet je de focus op leggen? Wat zijn jouw doorslaggevende kwaliteiten? We doen dit door samen een SWOT-analyse te maken. SWOT staat voor Strength, Weaknesses, Opportunity en Threats. Ā Op basis van deze SWOT analyse bespreken we hoe je het gesprek het beste kunt voeren.

De training kan altijd op korte termijn gerealiseerd worden.

Benieuwd wat anderen van de training vonden? Kijk bij de referenties!

Bel meteenĀ of mail ons voor meer informatie. Ā Klik voor deĀ tarieven.

Inschrijven

Wil je ook een professioneel en succesvol Linkedinprofiel?

Vraag dan onze pdf aan met vijf gouden Linkedintips en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief boordevol tips voor een succesvolle sollicitatie!