Coaching

 

Je bent basisarts en werkt als A(N)IOS.Ā  In jeĀ werk komt er veel op je af. Naast patiĆ«ntenzorg enĀ omgang met collega’s, zit je vaak ook nog in een opleidingstraject en heb je als het goed is ook nog een privĆ©leven.

Beginnende artsen hebben dan vaak vragen als:Coaching voor artsen

  • Ā Hoe kan ik de juiste balans vinden tussen werk en privĆ©?
  • Ā Doe ik mijn werk goed / hoe kan ik de juiste feedback krijgen/geven.
  • Ā Hoe kan ik mijn grenzen beter bewaken.
  • Ā Hoe wil ik mijn carriĆØre verder vorm geven

In een traject van gemiddeld 8 gesprekken onderzoeken we deze vragen en helpen je om antwoorden te formuleren op deze vragen.

We beginnen met een intakegesprek om de hulpvraag helder te krijgen. Op basis van dit intakegesprek kijken we hoe we verder gaan. We hebben geen standaard werkwijze, maar stemmen dit volledig op de situatie af.

De gesprekken kunnen overdag of in de avond gepland worden. We maken gebruik van e-coaching en coaching via Teams, Zoom of Skype.

Neem eens vrijblijvend contact op met coach Alexandra Besel om de mogelijkheden te bespreken.

 

Mijn coachingsstijl is no nonsense en soms eigenwijs, maar altijd met humor en respect voor de coachee. De focus tijdens de sessies ligt op het verkrijgen van inzichten en het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van talenten en ambities. We werken vanuit een gerichte coachingsvraag.

De coaching is altijd kortdurend, intensief en resultaatgericht en zal 6 tot 10 sessies beslaan van 1,5 uur.

Ā 

Wil je ook een professioneel en succesvol Linkedinprofiel?

Vraag dan onze pdf aan met vijf gouden Linkedintips en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief boordevol tips voor een succesvolle sollicitatie!