Loopbaancoaching

Tijdens onze sollicitatietrainingen en gesprekstrainingen komen wij  regelmatig mensen tegen die worstelen met vragen als:Loopbaancoaching

  • Is dit wel de juiste baan waar ik naar op zoek  ben?
  • Wat vind ik nu eigenlijk écht leuk in mijn werk?
  • Moet ik dit nog x jaar doen of kies ik voor iets anders en wat dan?
  • Hoe houd ik werk en privé beter in balans?

Tijdens de sollicitatietrainingen is niet genoeg ruimte om die vragen te beantwoorden. Daarom zijn wij op veler verzoek gestart met loopbaancoaching.

In een aantal gesprekken helpen wij u antwoorden te vinden op bovenstaande vragen. Wij hebben daar geen standaard werkwijze voor; op basis van een intakegesprek bepalen wij samen met u wat de beste manier is.

Wij maken gebruik van persoonlijke gesprekken, e-coaching en coaching via Skype. Op deze manier is de coaching helemaal op uw vraag en situatie aangepast.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze coach Alexandra Besel.

 

 

Mijn coachingsstijl is confronterend en soms eigenwijs, maar altijd met humor en respect voor de coachee. De focus tijdens de sessies ligt op het verkrijgen van inzichten en het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van talenten en ambities. We werken vanuit een gerichte coachingsvraag.

De coaching is altijd kortdurend, intensief en resultaatgericht en zal 6 tot 10 sessies beslaan van 1,5 uur.

Alexandra Besel

 

 

Wil je ook een professioneel en succesvol Linkedinprofiel?

Vraag dan onze pdf aan met vijf gouden Linkedintips en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief boordevol tips voor een succesvolle sollicitatie!