Alexandra Besel
Alexandra Besel
OprichterDrs Alexandra Besel is een ervaren coach, recruiter en assessor. Sinds 1998 heeft zij haar eigen psycho- logisch adviesbureau PABB. Zij heeft jaren- lange (internationale) ervaring opgedaan bij onder andere Shell.
Diederik Kolb
Diederik Kolb
OprichterDrs Diederik Kolb heeft jarenlange (verander) management ervaring in de financiële dienstverlening. Hij werkt sinds 2002 als zelfstandig interim-manager, trainer en coach via zijn eigen bureau Tractum.
Arianne Fennema
Arianne Fennema
TrainingsactriceArianne Fennema is een ervaren trainingsactrice die wij inzetten voor verschillende trainingen. Haar brede opleidingsachtergrond maakt dat zij een waardevolle toevoeging is voor onze trainingen.
Niesje Hogewoning
Niesje Hogewoning
TrainerNiesje Hogewoning is een professional met jarenlange operationele ervaring in primaire business processen. Naast haar ervaring als recruiter heeft zij zich de laatste jaren gespecialiseerd in sourcing met behulp van Boolean Logic. Niesje heeft zowel nationaal als internationaal ervaring opgedaan in diverse sectoren, voor grote en kleine organisaties zowel aan bureau- als werkgeverszijde. 

 

Wil je ook een professioneel en succesvol Linkedinprofiel?

Vraag dan onze pdf aan met vijf gouden Linkedintips en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief boordevol tips voor een succesvolle sollicitatie!