45+ -WERKZOEKENDEN KANSLOOS? ZEKER NIET!

De arbeidsmarkt is echter wel flink veranderd de afgelopen jaren mede door de continue technologische ontwikkelingen. Banen verdwijnen of veranderen in opdrachten, beroepen veranderen, nieuwe bedrijfs- en werkvormen ontstaan. We gaan van industriƫle massaproductie naar samenwerken, netwerken en co-creatie.

De nieuwe arbeidsmarkt bestaat steeds vaker uit klussen, tijdelijke projecten en stukjes baan en van de mensen wordt flexibiliteit, vitaliteit en duurzame participatie gevraagd. Binnen die ontwikkelingen zien we dat werkgevers en werknemers veranderen in opdrachtgevers en opdrachtnemers.

HOE KUNT U ALS 45+ – WERKZOEKENDE DAAR OP INSPELEN?

Werkzame ingrediĆ«nten om aan het werk te raken of te blijven zijn o.a. ā€˜inzicht in de veranderende arbeidsmarktā€™, ā€˜weten wat je waard bent en wat je kuntā€™ en ā€˜houd contact met bedrijvenā€™.

Het gaat om bijblijven met de nieuwste kennis, maar ook over nieuwe ervaringen opdoen. Over vitaal en gezond verder komen. Over weten hoe je social media in kan zetten om een nieuwe baan te vinden en om netwerken in het algemeen.

CafĆ© ‘In goede banen’ is de naam van onze netwerklunch, gericht op de actieve 45+ -er met een focus op duurzame participatie. Onze netwerklunch is een mooie gelegenheid om informeel met interessante (vertegenwoordigers van) bedrijven in gesprek te gaan, te sparren, kennis en ervaringen te delen, uw netwerk uit te breiden of eventueel samenwerkingsverbanden aan te gaan met anderen. Wij nodigen een aantal vertegenwoordigers van bedrijven en inspirerende sprekers uit rondom een bepaald thema en verzorgen een duurzame lunch. U kunt daar (ook) bij zijn.

Wanneer: elke 4e maandag van de maand.
Eerstvolgende netwerklunch; maandag 23 januari.
Thema ā€˜Kennis en Kundeā€™; een leven lang leren!

De bijdrage voor de lunch bedraagt slechts ā‚¬ 17,50. (voor bedrijven gelden andere tarieven)

Locatie; Seinwezen Haarlem

Vragen en anmelden: info@pabb.nl

Wil je ook een professioneel en succesvol Linkedinprofiel?

Vraag dan onze pdf aan met vijf gouden Linkedintips en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief boordevol tips voor een succesvolle sollicitatie!